ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ непідконтрольний Донбас намагаються проїхати сотні автомобілів

В непідконтрольний Донбас намагаються проїхати сотні автомобілів

На Сході України перетнути лінію розмежування в зоні АТО вишикувались черги із сотень автомобілів. Найбільше бажаючих в’їхати на неконтрольовану територію регіону.

В контрольні пункти пропуску в’їзду/виїзду на лінії розмежування проведення АТО вишикувались черги із сотень автомобілів. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

У відомстві наголошують, що обстановка на КПВВ залишається динамічною, втім контрольні пункти працюють в штатному режимі.

Зокрема, найбільше автомобілів в черзі на перетин лінії розмежування в КПВВ «Зайцеве» та «Мар’їнка» в напрямку виїзду на неконтрольовану територію -  100 та 130 автівок відповідно. Черга в зворотному напрямку складала 50 транспортних засобів на «Зайцеве», а на КПВВ «Мар’їнка» – 120.

На «Новотроїцькому» вранці перебувало по 30 автомобілів в обидві сторони. Крім того, на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» 60 транспортних засобів очікували на оформлення на в’їзд, а черга на виїзд складала 10 автівок.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, так звана «Донецька народна республіка» планує поставки українського вугілля в країни Європи та Близького Сходу. У самопроголошеній республіці заявили, що це засіб отримання до бюджету певних сум.

 
Коментарі (0)