ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГВ НКРЕКП планують надати Київтеплоенерго тарифи та ліцензії на них

В НКРЕКП планують надати Київтеплоенерго тарифи та ліцензії на них

Відповідно до проекту, пропонується схвалити тарифи на відпуск електричної енергії на рівні 182,91 коп. за кВт-год.

Відповідно до проекту, пропонується схвалити тарифи на відпуск електричної енергії на рівні 182,91 коп. за кВт-год.

Нацкомісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та ЖКП, у четвер, 14 червня, розгляне питання про видачу ліцензій на виробництво електричної та теплової енергії для КП "Київтеплоенерго", а також встановлення тарифів на них.

Про це йдеться у порядоку денному засідання, оприлюдненому на сайті НКРЕКП.

Відповідно до проекту, пропонується схвалити тарифи на відпуск електричної енергії на рівні 182,91 коп. за кВт-год, на виробництво теплової енергії для надання населенню послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води - 784,58 грн за Гкал.

Тариф на виробництво теплової енергії для надання релігійним організаціям послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води має бути встановлено на рівні 477,19 грн за Гкал, на виробництво теплової енергії для надання послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води установам, що фінансуються за рахунок державного і місцевих бюджетів - 1187,20 грн за Гкал; на виробництво теплової енергії для потреб інших споживачів - 1186,56 грн за Гкал.

Як повідомлялося, комунальному підприємству «Київтеплоенерго» з 1 серпня передаються в управління ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 та завод "Енергія".

Передача майна, що перебувало в управлінні Київенерго, у експлуатацію КП «Київтеплоенерго» відбуватиметься у два етапи, що забезпечить безперебійність роботи ТЕЦ та надійність енергосистеми Києва.

 
Коментарі (0)