ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВ Одесі оживили сім довгобудів

В Одесі оживили сім довгобудів

На 7 довгобудах за результатами досягнутих домовленостей протягом 1,5-2 місяців будуть поновлені будівельні роботи. На трьох з них роботи вже ведуться

В Одесі на семи житлових довгобудах незабаром буде поновлено будівельні роботи.

Про це 1 серпня повідомив під час прес-конференції заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Валерій Матковський, інформує прес-служба Одеської облдержадміністрації.

Коментуючи роботу комісії з вирішення проблем одеських багатоквартирних будівель-довгобудів, чиновник, зокрема, зазначив, що на 7 таких довгобудах за результатами досягнутих домовленостей протягом 1,5-2 місяців будуть поновлені будівельні роботи. На трьох з них роботи вже ведуться,  і планується розпочати роботи ще на чотирьох.

«Це довгобуд по вулиці Сахарова, 19 і 20. У нас по цих двох об'єктах немає питань: у серпні перший будинок вже буде зданий, а наприкінці 2013 року – другий будинок. Це також довгобуд по вул. Люстдорфська дорога, 36. Термін здачі цього об'єкту – третій квартал наступного року. Крім того, це будинок по вулиці Бочарова, 45. У найближчі кілька днів питання про виділення цільових коштів на його добудову буде розглянуто на засіданні Кабміну», - пояснив Валерій Матковський.

За словами заступника губернатора, найближчим часом буде розпочато роботи на довгобуді по вул. Фонтанська дорога, 118. Першу чергу цього будинку планується здати в експлуатацію наступного року. «Думаю, ми досягнемо домовленості і по ще декільком одеським довгобудам, що на вул. Марсельська 1 та 1а», - додав він.

 
Коментарі (0)