ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаВ Одесі будуть підвищувати тарифи на опалення та гарячу воду

В Одесі будуть підвищувати тарифи на опалення та гарячу воду

Одеситів попереджають про підвищення тарифів на опалення та гаряче водопостачання. Причинами збільшення вартості послуг називають підвищення цін на паливо, електроенергію, водопостачання.

У Одесі заявили про намір підвищити тарифи на опалення та гаряче водопостачання. Збільшення вартості цих послуг стосуватиметься споживачів, яких обслуговує ТОВ «УЖФ ЄВРО-Сервіс». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

«У зв'язку з підвищенням мінімальної заробітної плати, а також цін на паливо, електроенергію, водопостачання та інші матеріали, керівництво ТОВ «УЖФ ЄВРО-Сервіс» на виконання вимог діючого законодавства інформує споживачів щодо підвищення тарифів на послуги опалення й гарячого водопостачання», - йдеться у повідомленні.

Одеситам пропонують звертатися до керівництва обслуговуючої організації з пропозиціями та зауваженнями протягом 14 днів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, малозабезпеченим громадян влада обіцяє компенсувати вартість житлово-комунальних послуг на «новими» економічно обґрунтованими тарифами. Крім цього, уряд має намір забезпечити субсидіями близько 6 млн громадян.

 
Коментарі (0)