ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024В Одесі похолодання принесло в домівки жителів тепло

В Одесі похолодання принесло в домівки жителів тепло

В Одесі увімкнули системи опалювання. Підключення до опалення проходить поетапно. Наразі у багатьох дитячих та медичних установах опалення вже увімкнено, на черзі житлові будинки міста

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

За словами заступника міського голови Анатолія Орловського: «Теплопостачальні підприємства міста вже отримали ліміти на газ, наразі відбувається прогрівання теплових мереж котельних – цей процес потребує близько 8 годин. Поетапне підключення розпочнеться з дитячих садів, шкіл та медичних установ – там тепло найбільш необхідне. Крім того, планується, що в найближчі дні в кранах одеситів з'явиться гаряча вода».

«Після підключення до опалення об’єктів соціальної  сфери розпочнеться подача опалювання в житлові будинки», - підсумував посадовець.

У всіх медичних установах Одеси підтримується комфортний рівень температури. Про це повідомив завідувач сектором ремонтно-будівельних робіт міського управління охорони здоров'я Олександр Піменов.

«В першу чергу, тепло увімкнули в дитячих лікарнях і поліклініках, а також в пологових будинках. Деякі лікувально-профілактичні установи обладнані автономними котельними: наприклад, пологові будинки №1 та №2, а також дитяча поліклініка №2. Там опалювання увімкнули ще до початку опалювального сезону. У решті медичних установ температура також підтримується на необхідному рівні», - повідомив Олександр Піменов.

 
Коментарі (0)