ГоловнаСпецпроектиОпалювальний сезон 2023-2024Морози підганяють Миколаїв до опалювального сезону

Морози підганяють Миколаїв до опалювального сезону

До кінця тижня на території Миколаева очікується різке падіння температури, а у вихідні можуть бути заморозки, тому сьогодні 23 жовтня Миколаївська ТЕЦ починає технологічний процес підігріву теплоносія.

Для виходу на необхідний температурний режим підприємству знадобиться доба. Міські школи, поліклініки, установи культури вже з сьогоднішнього дня починають опалювальний сезон, а до вихідних більшість житлового фонду міста теж буде з теплом.

Установи соціальної сфери, теплопостачальні та житлово-експлуатаційні підприємства Миколаєва ще з 15 жовтня були готові до початку опалювального сезону.

Також ОКП «Облтеплоенерго» за зверненням міських управлінь охорони здоров'я та освіти запустили 37 котелень для подачі теплоносія до об'єктів соцсфери, але зв'язку зі сприятливими погодними умовами опалювальний сезон в повному обсязі у місті не починався.

Для того щоб вийти на необхідний температурний режим і подати теплоносій на всі будинки з централізованою системою теплопостачання, необхідно деякий час. Тому теплопостачальні підприємства з 23 жовтня починають запуск усіх котелень для подачі тепла в житловий фонд і на інші об'єкти Миколаєва.

 
Коментарі (0)