ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ Одесі та передмісті відключать воду

В Одесі та передмісті відключать воду

Мешканців Одеси та приміських населених пунктів попереджають про відключення централізованого водопостачання в п’ятницю ввечері. У міськраді пояснюють, що незручності тимчасові та зумовлені проведенням ремонту на водогоні.

В Одесі та приміських селах в ніч з 29 на 30 січня частину міста залишать без централізованого електропостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

Зазначається, що водопостачання буде припинено з 23:00 до 8:00 у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на водопровідних мережах.

Зокрема, води не буде у споживачів: ж/м «Котовського», ж/м «Лузанівка», сел. Шевченка 1-3, с. Крижанівка, с. Фонтанка, с. Вапнярка, с. Ліски, смт. Чорноморське-1, 2, с. Корсунці, с.Олександрівка, с. Нові Білярів, с. Булдінка, с. Сичавка, порт «Південний», с. Визирка, с. Красносілка, с. Нова Дофинівка, с. Світле, сел. Іллічівка.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці бригади ШЕУ та «Київавтодору» взялися до ремонту в терміновому режимі зливо-приймальних решіток і каналізацій. Таким чином, вулиці і дороги міста сподіваються врятувати від підтоплень.

 
Коментарі (0)