ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ Одесі «візьмуться» за парковки на пляжі Ланжерон

В Одесі «візьмуться» за парковки на пляжі Ланжерон

У Одесі організують нові правила паркування на міському пляжі Ланжерон. Крім цього, планується і оновлення технічних засобів та контрольно-пропускних пунктів.

У Одесі розроблять комплекс заходів для перешкоджання паркування у районі пляжу Ланжерон, в тому числі і в зеленій зоні. Виконати всі необхідні роботи планують до 23 березня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

Відтак, на ділянці від вул. Успенської до Алеї Слави будуть встановлені протипаркувальні стовпчики, які не дозволятимуть паркувати автомобілі на тротуарах. Крім цього, при в’їзді на пляж Ланжерон планують встановити пристрій, який буде показувати наявність вільних місць на автомобільній стоянці. Біля кожного паркувального майданчика також встановлять схему розташування автомобілів на стоянці.

«Серед запланованих робіт - установка дорожніх знаків, а також нанесення розмітки для всіх категорій відпочиваючих: водіїв, пішоходів, а також вказівку місць, де буде організована безкоштовна парковка для осіб з обмеженими фізичними можливостями», - зазначають у міськраді.

Також, місцева влада має намір замінити контрольно-пропускні пункти на пляжі. Нові конструкції будуть відповідати архітектурному стилю району.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у КМДА придумали «нову» стару ідею: на Подолі планують облаштувати пішохідний квартал, попередньо обговоривши зміни з киянами.

 
Коментарі (0)