ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ одеську каналізацію «зіллють» додаткові мільйони

В одеську каналізацію «зіллють» додаткові мільйони

На облаштування каналізації в Одесі додали понад 7 млн грн до вже виділених 25. Наскільки було виконано і профінансовано попередній договір наразі невідомо.

Управління капітального будівництва Одеської міськради уклало угоду з ТОВ «Ростдорстрой» на будівництво інженерних мереж для об’єктів реконструкції магістральної частини системи водовідведення Південного басейну каналізування Одеси (коригування). Вартість угоди складає 7,23 млн грн. Про це повідомлють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Основний договір по цьому об’єкту уклали з «Ростдорстрой» у серпні минулого року вартістю 24,58 млн грн.

До кінця вересня 2014 року фірма мала прокласти три кабельні лінії з підключенням до трансформаторної підстанції: від ПС «Таїрово» до ТП КНС-6Б; від ПС «Аркадія» до ТП КНС-7А; між ТП КНС-6Б і ТП КНС- 7А – через ТП КНС- 6А.

У вартість робіт також входило придбання та монтаж устаткування. Наскільки було виконано і профінансовано цей договір наразі невідомо.

Закупівля робіт із коригування здійснювалася за відкритим торгами і підряд отримала та сама фірма. Новий договір укладено до червня 2015 року.

 
Коментарі (0)