ГоловнаВідеорепортажНадзвичайні подіїВ одному з будинків Києва обвалився балкон

В одному з будинків Києва обвалився балкон

На Троєщині, що в Деснянському районі Києва, в одному з житлових будинків обвалився балком. Через це постраждала одна жінка, проте, на щастя, несуттєво. Цегла, що відлетіла, поранила її ногу.

В одному з житлових будинків столичної Троєщини обвалився балкон. Про це «Україні Комунальній» повідомили в пресс-службі Державної служби надзвичайних ситуацій.

Подія відбулася 9 квітня о 10:20. До рятувальників зателефонував мешканець багатоповерхівки. Він повідомив, що з 21 технічного поверху будинку №4 по вулиці Бальзака сталося  обрушення балкону, а бетонна плита з’єднання між технічними поверхами нахилилася.
 
«На місце викликали всі служби міста. Також за адресою працює оперативна група Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Києві. Наразі рятувальники закріпили бетонну плиту, чим і уникнули її падіння на прибудинкову територію. На щастя, жертв та постраждалих немає.», –йдеться в повідомленні.
 
Проте, рятувальники, що працювали на місці, розповіли про постраждалу від події жінку. «Через щасливу випадковість постраждала лише одна жінка – цегла, що відлетіла, ранила їй ногу», – розповіли вони. Даний будинок побудований в 2001 році.

 
Коментарі (0)