ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ окупованому Криму хочуть підвищити тариф на холодну воду

В окупованому Криму хочуть підвищити тариф на холодну воду

В окупованому Криму хочуть підвищити тариф на холодну воду на 15%. Про це йдеться у повідомлені Держкомітету за цінами і тарифами підконтрольного уряду Росії.
Про це повідомляє "Крим.Реалії", посилаючись на прес-службу Держкомітету за цінами і тарифами підконтрольного уряду Росії Криму.
 
За інформацією прес-служби, відомством встановлено нові тарифи для населення та інших категорій споживачів на нинішній рік.
 
 «Згідно з прогнозним планом зміни цін для споживачів в Криму і Севастополі, для окремих територій, де встановлений тариф на воду та стоки не досяг економічно обґрунтованого рівня, зміна вартості послуг водопостачання та водовідведення відбудеться 1 січня, 1 липня та 1 жовтня 2017 року», – йдеться в повідомленні.
 
В середньому рівень підвищення тарифів для населення у сфері водопостачання та водовідведення з 1 січня 2017 року не перевищить встановлений рівень 15%, стверджують в Держкомцін Криму.
 

Всього в рамках тарифної кампанії-2017 встановлені тарифи на послуги водопостачання та водовідведення для 73 кримських організацій сфери водопровідно-каналізаційного господарства.  

 
Коментарі (0)