ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВ оселі киян повертають гарячу воду

В оселі киян повертають гарячу воду

У порівняні з учорашнім днем, сьогодні в столиці поменшало споживачів, обмежених у гарячому водопостачанні. Такі дані наводить компанія «Київенерго».

Станом на ранок 17 жовтня загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 832 споживача, що на 46 клієнтів менше, ніж було вчора. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

Зокрема, без гарячого водопостачання внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 35 споживачів, серед них — 25 в Оболонському, 10 в Святошинському районах.
 
Також в результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання без гарячої води залишається 465 споживачів: 21 в Голосіївському, 86 в Дарницькому, 22 в Дніпровському, 65 в Оболонському, 9 в Печерському, 64 в Подільському, 50 в Святошинському, 91 в Солом`янському, 57 в Шевченківському районах.
 
Внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить в тепловому господарстві в період підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років, тимчасово без гарячого водопостачання залишається 1 споживач в Шевченківському районі.
 
Внаслідок проведення реконструкцій (повної заміни ділянок трубопроводів) відключений 331 споживач: 312 в Солом`янському районах, 19 в Шевченківському районах.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», роботі столичних комунальників перешкоджають озброєні люди. Зокрема, працівникам КП «Київблагоустрій» завадили у демонтажі незаконно встановлених МАФів біля однієї зі станцій метро.
 
Коментарі (0)