ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ роботі аеропорту «Бориспіль» знайшли порушення

В роботі аеропорту «Бориспіль» знайшли порушення

Роботу аеропорту «Бориспіль» перевірили на фінансові порушення. Зокрема їх знайшли на підприємстві за період головування колишніх керівників у 2011-2014 роках.

В аеропорті  «Бориспіль» провели перевірку фінансово-господарської діяльності. Зокрема, під час роботи аеропорту «Бориспіль»  за 2011–2014 рік були здійснені численні порушення. Про це «Україні Комунальній» повідомив заступник Міністра інфраструктури Петро Пінкас.

«Матеріали щодо встановлених фактів найближчим часом будуть передані до правоохоронних органів», зауважив пан Пінкас. Він зазначив, що за нинішнім керівництвом підприємства не було зафіксовано зловживань.
 
«Управління внутрішнього аудиту Мінінфраструктури завершує перевірку фінансово-господарської діяльності аеропорту. Виявлено достатньо багато порушень та зловживань з 2011 до 2014 року. Матеріали в установленому порядку будуть  найближчим часом передані до правоохоронних органів. Свою функцію як орган управління майном Міністерство виконало. Ми й надалі будемо моніторити діяльність аеропорту», - наголосив Петро Пінкас.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», аеропорт «Бориспіль» поповниться новими рейсами. Таким чином показник вильотів літаків цього місяця має збільшитися на 6 відсотків порівняно з травнем.
 
Коментарі (0)