ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ столиці з’являться 13 нових скверів та парків

В столиці з’являться 13 нових скверів та парків

На засіданні постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Києва взяли проект рішення про те, що в 7 районах столиці планують створити ще 13 зелених просторів, вісім з яких - сквери, а також один парк

 

На засіданні постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Києва взяли проект рішення про те, що в 7 районах столиці планують створити ще 13 зелених просторів, вісім з яких - сквери, а також один парк.

Як заявив Михайло Тєрєнтьєв, депутат Київської міської ради, голова постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин, з ініціативи Київського міського голови Віталія Кличка триває створення нових зелених просторів, так як необхідно облаштовувати сквери і парки в столиці, щоб забезпечити комфортні умови для  дозвілля киян та гостей міста.

Тєрєнтьєв сказав, що одним із головних завдань міської влади є збереження статусу зеленої столиці.  У місті на регулярній основі створюються сквери і парки, а також сучасні міські простори для відпочинку, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Раніше повідомлялося, що мер Києва Віталій Кличко проінспектував, як проходять роботи на другій черзі Пейзажної алеї. Також повідомлялося, що на День Києва в столиці відбувся ряд культурних і спортивних заходів, які змогли відвідати кияни і гості столиці.

 

 

 
Коментарі (0)