Види натяжних стель

З появою натяжних стель багато хто забув про виснажливу і курній підготовці до фарбування стелі. Зараз отримати ідеально рівну стелю можна менш ніж за добу

З появою натяжних стель багато хто забув про виснажливу і курній підготовці до фарбування стелі. Зараз отримати ідеально рівну стелю можна менш ніж за добу, особливо якщо звернутися до компанії ArtHouse, яка займається виробництвом і установкою натяжні стелі в Києві та області.

Переваги натяжних стель

З поява перших ПВХ-стель відпала необхідність в ідеально рівному стельовому покритті, так як для монтажу натяжної стелі використовуються спеціальні кріплення. Це дозволяє домогтися ідеально рівного покриття при мінімумі витрат.

Крім швидкості монтажу до достоїнств натяжних стель відносять і той факт, що під ними можна приховати всі комунікації і встановити багаторівневу систему освітлення.

Не менш важливим фактором, який зробив натяжні стелі популярними стала їх довговічність, так як вони зберігають свою форму і первинний вигляд близько 20 років. Такий тривалий термін експлуатації можливий тільки за умови правильної експлуатації.

Багато хто віддає перевагу натяжних стель внаслідок широкого вибору, так як можна замовити не тільки білий матовий або глянцевий стелю, але і інших кольорів.

Види натяжних стель

Зараз на ринку представлені два основних матеріалу, які використовують при виготовлення натяжних стель: ПВХ і тканина з полімерним покриттям. Обидва варіант мають свої особливості і в першу чергу вони пов'язані зі способом монтажу конструкції.

Для установки ПВХ-стель буде потрібно спеціальне обладнання, яке розігріє полотно, після чого воно прийме необхідну форму. Для монтажу тканинних стель спеціального обладнання не знадобиться, так як матеріал не вимагає попередньої підготовки.

Тканинні стелі в цілому коштують дорожче, так як вони здатні пропускати повітря і не реагують на зміну температури, особливо коли мова йде про похолодання. Стелі з ПВХ є хорошим звукоизолятором, а також захистять будинок від затоплення сусідами. До достоїнств натяжних стель з ПВХ варто віднести і той факт, що їх легко зняти і повторно встановити, для цього використовують ту ж технологію, що і при першому монтажі.

 
Коментарі (0)