ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВ столичні магазини не пускатимуть людей без масок

В столичні магазини не пускатимуть людей без масок

Київська міська державна адміністрація (КМДА) ввела нові вимоги для відвідувачів магазинів столиці

Київська міська державна адміністрація (КМДА) ввела нові вимоги для відвідувачів магазинів столиці. Тепер заклади громадського харчування і продуктові магазини повинні ввести протиепідемічні заходи у зв'язку з поширенням коронавируса COVID-19.

Згідно з опублікованою КМДА інформації на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, магазини повинні забезпечити санітарний контроль та вести заходи щодо відвідувачів - не пропускати відвідувачів без медичних масок.  Відповідну інформацію КМДА опублікувала 24 березня.

Магазини повинні дотримуватися норму відвідувань (одна людина на 10 квадратних метрів площі приміщення).  Також магазини повинні встановити спиртові антисептики для відвідувачів.  Що ж стосується закладів громадського харчування, то вони повинні забезпечити гостей одноразовими серветками на столах обслуговування.  При цьому, всі продукти харчування повинні бути упаковані.

Згідно з інформацією КМДА, співробітники магазинів повинні щодня проходити температурний контроль.  

Роботодавці повинні забезпечити співробітників медичними масками (одна маска на три години роботи) і антисептиками (один флакон в 100 мл на зміну).  Також співробітники повинні дотримуватися на відстані менше метра.

Раніше в КМДА розповіли, як отримати перепустку в громадський транспорт.Також читайте, як українці штурмують Інтернет «вірусними» жартами про коронавіруси.

 

 
Коментарі (0)