ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ столичних Бортничах проведуть промивку водогону

В столичних Бортничах проведуть промивку водогону

У житловому масові Києва Бортничі сьогодні вночі буде здійснюватись промивка внутрішньобудинкових водопровідних мереж. На час проведення профілактичних заходів, мешканців будинків просять не користуватися проточною водою.

У Києві у мікрорайоні Бортничі буде здійснена промивка внутрішньобудинкових водопровідних мереж. Наразі, виконано профілактичну промивку та додаткове хлорування артезіанських свердловин і водопровідних мереж, які постачають воду до будинків мікрорайону. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київводоканалу».

Промивка водопровідних мереж проводитиметься з 24:00 12 січня до 12:00 13 січня.

«На період проведення профілактичних заходів мешканцям рекомендовано не користуватися водою для питних потреб, приготування їжі, миття посуду та купання», - зазначається у повідомленні.

Крім цього, ПАТ «АК «Київводоканал» здійснює низку профілактичних заходів на водопровідних об’єктах зазначеного житлового масиву, які не знаходяться на балансі компанії.

«Система подачі води у Бортничах є локальною та не пов’язана з централізованою системою водопостачання міста Києва», - наголошується у повідомленні.

За останніми даними, з підозрою на отруєння кишковою паличкою госпіталізовано 46 людей: 44 дитини та 2 дорослих.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столичному мікрорайоні Бортничі (Дарницький район) спеціалісти розпочали дезінфекцію водогону. Влада пояснює це пошуком джерел гострої кишкової палички у водопровідних мережах, яка стала причиною госпіталізації близько півсотні жителів мікрорайону.

 
Коментарі (0)