ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ столичному районі частково зупиниться рух транспорту

У столичному районі частково зупиниться рух транспорту

У Солом’янському районі реконструюють тепломагістраль. У зв’язку із чим тривалий час на ділянці проведення реконструкції рух транспорту буде обмежений.

У Солом’янському районі столиці реконструюють тепломагістраль № 1 СТ-1 на ділянці від ТК (теплова камера) 123 до ТК 135 на вул. Уманській. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

У зв’язку з проведенням робіт з 4 вересня до 29 жовтня рух транспорту на вулиці Уманській від перетину з вулицею Іскрівською до перетину з вулицею Петровського буде припинено.

Зокрема,  ПАТ «Київенерго» доручено, згідно з розробленою та затвердженою в установленому порядку проектно-кошторисною документацією, здійснити за власний кошт реконструкцію тепломагістралі з частковим розриттям проїжджої частини вулиці Уманської.

Як повідомляла «Україна Комунальна», фахівці ПАТ «Київенерго» здійснюють планову реконструкцію близько 900 м теплових мереж у Подільському районі столиці. Вартість реконструкції мереж на Подолі становитиме близько 12,5 млн грн. Роботи здійснюються за рахунок Інвестиційної програми компанії. Завершити усі роботи планується до початку опалювального сезону.

 
Коментарі (0)