ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Сумах запустять новий тролейбусний маршрут

В Сумах запустять новий тролейбусний маршрут

Жителям Сум обіцяють запустити новий тролейбусний маршрут. У міськраді зазначають, що електротранспорт задовольнятиме потреби одного з житлових масивів міста.

У Сумах планують організувати новий тролейбусний маршрут, який буде охоплювати один із житлових масиві міста. Запровадити новий маршрут електротранспорту буде можливо завдяки новій контактній мережі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сумської міської ради.

Відтак, маршрут курсуватиме під номером 10а та, на відміну від №10, не буде прямувати до ПАТ «Центроліт», а повертатиме на вул. Ковпака та доїжджатиме до геріатричного пансіонату.

«Це гарна альтернатива приватному пасажирському транспорту. Маршрут охоплюватиме весь житловий масив і може бути прибутковим», – зазначається у повідомленні.

Електротранспорт вийде на маршрут одразу після врегулювання всіх необхідних питань з документами.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Дніпропетровську знизили тарифи на проїзд у автобусах на 18 маршрутах. Наразі, на деяких маршрутах вартість проїзду у автобусах становить 6 грн та 5,5 грн. Тож, на частині маршрутів ціна знижена до 5 грн, а на деяких – до 4 грн.

 
Коментарі (0)