ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ Теремки-2 повертається гаряча вода

В Теремки-2 повертається гаряча вода

У столичний житловий район Теремки-2 сьогодні обіцяють відновити подачу гарячої води. До того ж протягом дня усунуть пошкодження асфальтового покриття по вул. Касіяна, де раніше стався аварія на трубопроводі з витоком теплоносія.

Гаряче водопостачання житлового масиву Теремки-2 планується відновити сьогодні в другій половині дня. У прес-службі ПАТ «Київенерго» зазначають, що аварійним бригадам компанії вдалося ліквідувати експлуатаційне пошкодження ділянки магістрального трубопроводу по вул. Касіяна, яке сталося вчора і спричинило витік теплоносія на поверхню проїзної частини.

«Наразі триває заповнення ділянки теплоносієм. Гаряче водопостачання житмасиву Теремки-2 планується відновити сьогодні в другій половині дня, за умови, якщо не будуть виявлені додаткові пошкодження» - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, внаслідок цього пошкодження тимчасово без ГВП 69 споживачів - 58 житлових будинків, 6 дитсадків, 4 шкіл, 1 лікувальний заклад.

Також в «Київенерго» повідомляють, що протягом дня буде відновлено і асфальтове покриття. Шляхово-експлуатаційне управління Голосіївського району приступає до цих робіт.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, пошкодження магістрального трубопроводу ТМ-4 від ТЕЦ-5 діаметром 500 мм трапилося на вул. Касіяна вчора, 3 вересня,  у зв’язку із високим рівнем зношеності труб.

 
Коментарі (0)