ГоловнаНовини ЖКГПодіїВ Україні 1 грудня атмосферний фронт зумовить дощ та мокрий сніг

В Україні 1 грудня атмосферний фронт зумовить дощ та мокрий сніг

Сьогодні, 1 грудня, погода в Україні буде сонячною в усіх областях, окрім центральних. Водночас синоптики попереджають про мокрий сніг та сильний вітер на півдні та у центрі країни
Сьогодні, 1 грудня, погода в Україні буде сонячною в усіх областях, окрім центральних. Водночас синоптики попереджають про мокрий сніг та сильний вітер на півдні та у центрі країни, прогнозує Укргідрометцентр.
 
В Україні 1 грудня атмосферний фронт зумовить дощ та мокрий сніг. Опади падатимуть від Чернігівщини до Одеської та Миколаївської областей.
 
Фронт зачепить також Вінниччину та Київщину. У всіх інших областях України опадів не прогнозують.
 
На заході країни у перший день зими буде сонячно та холодно. Температура повітря становитиме 0...+2 градусів. Опадів синоптики не прогнозують.
 
Водночас у Центрі небо затягнеться хмарами – до кінця дня сонце так і не з'явиться. Стовпчик термометра опуститься до -1...+2 градусів. Вдень падатиме мокрий сніг.
 
На Сході перший день зими мине без снігу. Погода буде сонячною та холодною – 0...+2 градуси. На півночі країни випаде мокрий сніг. Температура повітря становитиме 0...+2 градусів.
 
Найтепліше буде у південних областях. У Сімферополі температура повітря підніметься до +5...+7 градусів. Водночас у Херсоні, Миколаєві та Одесі падатиме мокрий сніг. Однак повітря буде відносно теплим – +2...+6 градусів.
 
У Києві зранку 1 грудня синоптики прогнозують похмуру погоду. Однак до кінця дня на небі появиться сонце. Можливий невеликий сніг. Температура повітря становитиме -1...+1 градус.
 
Прогноз погоди у містах України на вівторок, 1 грудня:
 
Ужгород – 0...+2
 
Львів – 0...-2
 
Івано-Франківськ – 0...-2
 
Тернопіль – 0...+2
 
Чернівці – 0...2
 
Хмельницький – 0...+2
 
Луцьк – 0...+2
 
Рівне – 0...+2
 
Житомир – -1...+1
 
Вінниця – -1...+1
 
Одеса – +2...+4
 
Миколаїв – +2...+4
 
Херсон – +4...+6
 
Сімферополь – +5...+7
 
Кропивницький – 0...+2
 
Черкаси – 0...+2
 
Чернігів – 0...+2
 
Суми – 0...+2
 
Полтава – 0...+2
 
Дніпро – +1...+3
 
Запоріжжя – +1...+3
 
Донецьк – 0...+2
 
Луганськ – 0...+2
 

Харків – 0...+2 

 
Коментарі (0)