ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Україні модернізують систему регіональних залізничних перевезень

В Україні модернізують систему регіональних залізничних перевезень

Дніпропетровщину обрали для пілотної реалізації проекту з модернізації пасажирських перевезень поїздами і електричками

Дніпропетровщину обрали для пілотної реалізації проекту з модернізації пасажирських перевезень поїздами і електричками

В Україні хочуть модернізувати систему регіональних пасажирських перевезень залізничним транспортом. Пілотними регіонами для цього проекту вибрали Дніпропетровську і Запорізьку області. Про це повідомили на сайті Запорізької облдержадміністрації.

На нараді, присвяченому модернізації регіональних пасажирських перевезень, представили новий проект. Він передбачає реалізацію європейського досвіду з приміських пасажироперевезень. Його пілотну версію запустять в Дніпропетровській і Запорізькій областях. Цей новий формат організації приміських пасажирських перевезень поїздами і електричками представив провідний економіст Європейського Інвестиційного Банку Пірс Вікерс.

Окрему увагу приділили технічному і економічному обґрунтуванню реалізації проекту. Мова йде про оновлення рухомого складу регіональних пасажирських перевезень. А також висновками поділився консультант і керівник проекту Міжнародної консалтингової групи COWI Belgium Project Planning and Management Ltd Алан Годри. Така модернізація обійдеться в більш ніж мільярд гривень із залученням місцевих бюджетів.

 

 
Коментарі (0)