ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВ Україні «набудували» на мільярди гривень

В Україні «набудували» на мільярди гривень

У Держстаті опублікували інформацію про виконання будівельних робіт в Україні за січень-квітень 2015 року. За даний період часу компанії «набудували» на майже 12 мільярдів гривень.

У січні–квітні 2015 року українські підприємства виконали будівельних робіт на суму 11,9 млрд грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державної служби статистики.

Згідно з повідомленням, індекс будівельної продукції у січні–квітні 2015 року порівняно з відповідним періодом 2014 року становив 67,4%.
 
Нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 85,6% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти – 6,8% та 7,6% відповідно.
 
Зазначимо, відповідні дані наведені без урахування тимчасово окупованої території АР Крим, Севастополя та частини зони проведення антитерористичної операції.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», проект Закону України №2629 «Про мораторій на будівництво об’єктів на окремих земельних ділянках в м. Києві» негативно вплине як на будівельні компанії, так і на громадян, які можуть залишитись без даху над головою після консервування об’єктів будівництва.
 
Коментарі (0)