ГоловнаНовини ЖКГПодіїВ Україні оголошено карантин до 3 квітня 2020 року

В Україні оголошено карантин до 3 квітня 2020 року

В Україні оголошено карантин до 3 квітня 2020 року. Відповідне рішення ухвалили на закритому засіданні Уряду через загрозу розповсюдження коронавірусу.
В Україні оголошено карантин до 3 квітня 2020 року, про це повідомила пресслужба Верховної ради України на своїй сторінці у фейсбуці.
 
Відповідне рішення ухвалили на закритому засіданні Уряду через загрозу розповсюдження коронавірусу.
 
Запобіжні заходи, зокрема, передбачають:
 
➖ карантин у навчальних закладах на три тижні;
➖ обмеження на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 і більше осіб (не стосується заходів державної необхідності);
➖ виділення 100 мільйонів гривень на першочергову закупівлю засобів індивідуального захисту для поточних потреб міністерств, відомств і служб;
➖ проведення спортивних заходів без глядачів можливе з дозволу міжнародних організацій;
➖ до 1 червня заборонити експорт товарів протиепідеміологічного призначення.
 
Нагадаємо, сьогодні влада Києва розробила план протиепідемічних заходів і обмежень у столиці. Вони вводяться в Києві з 12 березня. Попередньо - до кінця березня.
 
Вони включають тимчасове обмеження освітнього процесу в закладах загального та вищої освіти. У дитячих садках. У художніх, спортивних школах і інших. Для дітей організовують дистанційне навчання.
 
Також обмежується проведення масових заходів у столиці. Це стосується концертів, конференцій, кіносеансів та інших заходів. Закритими будуть і розважальні центри, і розважальні зони в шопінг-молах. 
 
Коментарі (0)