ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВ Україні почав роботу ринок природного газу для населення

В Україні почав роботу ринок природного газу для населення

З початком серпня в Україні почав роботу ринок природного газу для населення, завдяки якому споживачі отримали можливість вибирати і змінювати постачальників
З початком серпня в Україні почав роботу ринок природного газу для населення, завдяки якому споживачі отримали можливість вибирати і змінювати постачальників, а також надійний захист від форс-мажорів, про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв.
 
"Зусиллями уряду, регулятора, за допомогою експертів і учасників ринку субсидії монетизовані, а українці можуть швидко змінювати постачальників", - написав він.
 
Коболєв зазначив, що споживачі будуть захищені від форс-мажорів через постачальника "останньої надії", роль якого виконуватиме "Нафтогаз". Компанія не матиме права відмовити в укладенні договору на поставку блакитного палива протягом максимум 60 днів, якщо споживач залишився без постачальника.
 
Коболєв також написав, що у газопостачальників з'явилася можливість на формування пакетів послуг, підбір умов і цін, з урахуванням тенденцій ринку.
 

Глава правління "Нафтогазу" підкреслив, що згідно з європейською статистикою, на початку роботи ринку газу до нового постачальника переходять від 3 до 5% клієнтів. 

 
Коментарі (0)