ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Україні подорожчають залізничні квитки

В Україні подорожчають залізничні квитки

До літа 2015 року в Україні планують підвищити ціну на залізничні квитки. Також зазначається, що тарифи на пасажирські перевезення підвищаться, якщо якість надання послуг також вийдуть на вищий рівень.

В Україні подорожчають залізничні квитки на 20%. Підвищення ціни на проїзд очікується до літа 2015 року. Про це заявив Міністр інфраструктури Олександр Кава, під час перевірки будівництва Бескидського тунелю, передає «УНН».

«Індексація планується в три етапи і відбудеться в першій половині поточного року», - повідомив Міністр інфраструктури.

Міністр також заявив, що підвищення тарифів на пасажирські залізничні перевезення збільшиться в тому випадку, якщо і підвищиться якість послуг у потягах.

Зауважимо, що у минулому році залізничні квитки здорожчали на 10%, в той час, як кількість пасажирських перевезень впала майже 9%.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» може розірвати співпрацю з РЗД у випадку, якщо останню буде запідозрено у допомозі терористам на тимчасово непідконтрольній українській владі території.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
24 Січня 2015 p. 21:47
(Передрук): Підвищення цін -- це знецінення грошей. А знецінення грошей -- це наглий грабунок громадян державою, оскільки вона друкує гроші. Під словом "держава" тут мається на увазі її керманичі. Сьогодні ви за певну суму національних грошей можете купити певну кількість товарів або послуг, завтра за ту саму суму грошей -- купити можете вже менше, післязавтра за цю ж суму -- ще менше і т.д. Хто кожен раз вам зменшує кількість купованого за одну й ту саму суму грошей? Знецінення грошей певної країни (країн) автоматично підвищує ціну грошей тих країн, де не було знецінення. Важко обманути одну окремо взяту адекватну людину, але обманути майже усіх зразу, виявляється, дуже легко. Наприклад, тією ж інфляцією.