ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ Україні проведуть інвентаризацію водних та лісових ресурсів

В Україні проведуть інвентаризацію водних та лісових ресурсів

В Україні проведуть інвентаризацію водних та лісових ресурсів, а також об’єктів державної і комунальної власності, що знаходяться на території тергромад
В Україні проведуть інвентаризацію водних та лісових ресурсів, а також об’єктів державної і комунальної власності, що знаходяться на території тергромад, про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та територій України.
 
«Згідно з інформацією від Міндовкілля, Держводагентства та Держлісагентства щодо об’єктів поверхневих вод, основних характеристик лісництв та територій, яку вони займають, наразі виникла необхідність проведення ретельної системної роботи для отримання правдивої інформації про такі об’єкти та здійснення заходів з їх оцифровування», – говориться у повідомлені.
 
Задача наразі – скоординувати роботу, створити дорожню карту по кожному напрямку та визначити терміни виконання. Для цього повинні з’ясувати, які є проблеми, і що потрібно зробити на рівні центральної влади.
 
За підсумками наради учасники погодили рішення щодо створення комісій на регіональному рівні із залученням представників галузевих міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.
 
Коментарі (0)