ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники пропонують українцям квитки на Схід

Залізничники пропонують українцям квитки на Схід

В Україні розпочато попередній продаж залізничних квитків у східному напрямку. Крім цього продовжено і сам термін реалізації проїзних документів.

«Укрзалізниця» розпочала попередній продаж залізничних квитків у східному напрямку по 8 травня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Відтак, продовжено термін завчасного придбання білетів на потяги: № 70/69 Львів – Бердянськ, № 92/91 Одеса – Костянтинівка, № 126/125 Київ – Костянтинівка, № 532/531 Київ – Лисичанськ, № 584/583 Київ – Бердянськ, № 223/224 Костянтинівка – Харків та № 205/206 Харків – Артемівськ.

«Раніше на ці поїзди квитки продавалися за 5 діб до дати відправлення. Так само вони будуть продаватися і після 8 травня через можливу необхідні коригування їх графіка руху у зв’язку з бойовими діями на Сході України», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, в «Укрзалізниці» зазначають, що продовження терміну попереднього продажу залізничних квитків у цьому напрямку, дозволить пасажирам планувати свої поїздки на травневі свята.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» призначила ще один додатковий поїзд на травневі свята. Він курсуватиме між Запоріжжям та Львовом. Також відомство збільшило кількість рейсів поїзда Київ – Ужгород.

 
Коментарі (0)