ГоловнаНовини ЖКГПодіїВ Україні відкривають доступ до інтернету через термінали Starlink

В Україні відкривають доступ до інтернету через термінали Starlink

В Україні відкривають доступ до інтернету через термінали Starlink на період воєнного стану усім охочим, повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров
В Україні відкривають доступ до інтернету через термінали Starlink на період воєнного стану усім охочим, повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Telegram.
 
Він заявив про швидкі кроки для повноцінної легалізації використання технології Starlink в Україні.
 
"Щойно НКЕК за ініціативи Держспецзв'язку ухвалила перше необхідне рішення, яким передбачено: на період дії режиму воєнного стану використання абонентських супутникових терміналів системи SpaceX Starlink дозволяється усіма категоріями користувачів; внесення змін до Плану використання радіочастотного ресурсу України для унормування умов роботи системи SpaceX Starlink на території України відповідно до цього рішення", - вказав Федоров.
 
Це підтвердив під час брифінгу і голова Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Юрій Щиголь.
  

"Стрімко рухаємося у технологічне майбутнє, поки наш північно-східній сусід рухається у середньовіччя", - додав Федоров. 

 
Коментарі (0)