ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВ Україні введено в експлуатацію 9,4 млн кв. м житла

В Україні введено в експлуатацію 9,4 млн кв. м житла

Він відзначив, що будівельна галузь потроху відновлюється. «Цього року введено 9,4 млн квадратних метрів житла. Це на приблизно на 10% більше, ніж минулого року», - сказав І.Лисов.

У поточному році в Україні введено в експлуатацію 9 млн 400 тис. квадратних метрів житла. Про це під час прес-конференції в медіа-холі УНН сказав заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики Ігор Лисов.

Він відзначив, що будівельна галузь потроху відновлюється. «Цього року введено 9,4 млн квадратних метрів житла. Це приблизно на 10% більше, ніж минулого року», - сказав І.Лисов.

Парламентарій зауважив, що сьогодні в Україні на одну особу припадає 0,2 кв. м житлової забудови. «Цей показник набагато нижчий, ніж в багатьох розвинених країнах Європи. Це говорить про те, що у будівельній галузі є великий потенціал, тобто попит буде…Тому можемо збільшити принаймні вдвічі той обсяг житлового будівництва, який ми сьогодні ведемо, але для цього треба створити умови», - додав він.

 
Коментарі (0)