ГоловнаНовини ЖКГПодіїВ Україні з вересня хочуть запустити приватизацію

В Україні з вересня хочуть запустити приватизацію

З 1 вересня в Україні має масово стартувати приватизація. На цьому під час селекторної наради з керівниками областей 3 серпня наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль
З 1 вересня в Україні має масово стартувати приватизація. На цьому під час селекторної наради з керівниками областей 3 серпня наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, слова якого цитує пресслужба уряду.
 
«Президент України поставив завдання запустити приватизацію з вересня. Для цього Верховною Радою прийнято відповідне законодавство, урядом розроблені всі підзаконні нормативні акти. Маємо зробити цей процес максимально швидким», - зазначив Шмигаль.
 
Водночас, за словами Прем'єра, держава запускає грантові програми, аби мотивувати бізнес і людей максимально створювати робочі місця.
 
«Мала приватизація, особливо в регіонах, де люди в селах і містечках знають об’єкти, які роками стоять і неефективно використовуються, покликана дати можливість викупити ці приміщення за справедливу ціну та розпочати роботу», - наголосив Шмигаль.
 

Приватизація також дасть можливість розширити виробництво для аграріїв, вказують в уряді. У Міністерстві економіки повідомили, що на початку вересня, згідно з графіком, будуть оголошені аукціони на елеваторні потужності й на комбінати хлібопродуктів. Оператори ринку, які бачать дефіцит потужностей, зможуть взяти участь у цих конкурсах. 

 
Коментарі (0)