ГоловнаГоловнеБудівництвоВ Україні затримається «будівельна амністія»

В Україні затримається «будівельна амністія»

За три роки функціонування будівельної амністії не всі охочі змогли скористатися цим правом, тому, за словами посадовців, її дію буде продовжено.

Будівельна амністія буде продовжена ще на рік. Про це заявив заступник Міністра регіонального розвитку та ЖКГ Дмитро Ісаєнко, - повідомляє «ГолосUA».

«Протягом 3 років ми продовжуємо будівельну амністію. За три роки 100 тисяч людей - не лише фізичні, але й юридичні особи - оформили право власності на об'єкти самочинного будівництва. Для об'єктів, які будувалися до 1992 року, ми приймаємо навіть виписки з будинкової книги в якомусь селі, будь-який документ, котрий підтверджує відношення до цієї земельної ділянки, на якому людина побудувався», - сказав чиновник.

Як підкреслив Дмитро Ісаєнко, будівельна амністія буде продовжена ще на рік, тому що не всі скористалися цим правом.

«Якщо ви побудували об'єкт на чужій землі, зрозуміло, що його ніхто не узаконить», - зазначив заступник Міністра регіонального розвитку і ЖКГ.

Як повідомляла «Україна Комунальна» у липні, за місяць дії «Будівельної амністії» введено в експлуатацію понад 6 тис. індивідуальних житлових будинків, громадських та сільськогосподарських об'єктів, з яких майже 95% - це індивідуальні житлові будинки.

 
Коментарі (0)