ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Україні з’явилася онлайн-мапа ремонту доріг

В Україні з’явилася онлайн-мапа ремонту доріг

Мінінфраструктури у вигляді інтерактивної мапи опублікувало інформацію про ремонт доріг. На карті зображено дороги національного та міжнародного значення.

Міністерство інфраструктури створило онлайн-мапу ремонту українських доріг. Про це повідомив Директор департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку автомобільних перевезень Мінінфраструктури Роман Хміль у Facebook.

«Наразі нанесли всі ремонти, що виконувались за кошти міжнародних фінансових організацій. В процесі нанесення даних по ремонтах за бюджетним коштом - дороги Карпатського краю вже є», - написав пан Хміль.

Також на мапі можна побачити дороги міжнародного значення.

«Зараз наносимо мережу доріг національного значення. Додали основні транспортні коридори. Чотири Захід-Схід, і чотири Північ-Південь, а також дороги зони АТО. Увімкнути їх можна шляхом вибору відповідних пунктів в меню зліва», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, зазначається, що в Мінінфраструктури працюють над інтеграцією всіх даних на сайти популярних картографічних сервісів, а також прописують ТЗ для гео-інформаційної системи.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, для водіїв великовагових транспортних засобів розробили спеціальну мапу автомобільних доріг. На ній зображено всі дороги, котрими можуть пересуватися вантажівки вагою до 40 тонн не порушуючи правила та не сплачуючи штрафи.

 
Коментарі (0)