ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Україні з'явиться національний лоукостер SkyUp

В Україні з'явиться національний лоукостер SkyUp

Про створення авіакомпанії в Мінінфраструктурі планують оголосити 14 грудня. Новостворена компанія здійснюватиме зокрема бюджетні перевезення.

Про створення авіакомпанії в Мінінфраструктурі планують оголосити  14 грудня. Новостворена компанія здійснюватиме зокрема бюджетні перевезення.

В Україні буде оголошено про створення національної авіакомпанії SkyUp

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, повідомляє ESPRESO.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україну".

За словами Омеляна, про створення авіакомпанії буде офіційно оголошено 14 грудня. SkyUp буде здійснювати зокрема і бюджетні перевезення.

"Я радий, що ми виконали свою обіцянку, і в четвер, 14 грудня, буде оголошено про створення національної авіакомпанії. Це буде компанія SkyUp. Сподіваюся, що переговори із ще однією авіакомпанією також завершаться успішно, і ми, можливо, будемо мати дві нові національні компанії", - розповів глава Мінінфраструктури.

На даний момент в Україні функціонує один національний перевізник - "Міжнародні авіалінії України (МАУ)".

ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" зареєстровано в Києві у червні 2016 року. Її керівником став відомий авіаційний експерт, який раніше працював у низці авіакомпаній Євген Хайнацький.

Засновником SkyUp виступило ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби та Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!

Як повідомлялося раніше, в Україну може зайти новий лоукост. Наразі, керівництво аеропорту Львів веде перемовини про співпрацю з британським лоукостером easyJet і однією з іспанських авіакомпаній.

 

 
Коментарі (0)