ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВ українських ПСГ змінилася кількість пального

В українських ПСГ змінилася кількість пального

Кількість газу в ПСГ України скоротилася на 0,4%. Найбільший обсяг газу зберігається в Більче-Волицько-Угерському сховищі, яке заповнене на 46,55%.

Україна скоротила кількість газу в підземних сховищах газу станом на 31 жовтня на 0,4% до 16,144 млрд куб. м. Про це свідчать дані асоціації Європейських операторів підземних газових сховищ (GSE), предмет «РБК-Україна».

Згідно з даними GSE, українські ПСГ заповнені на 52,16%.
 
Найбільший обсяг газу зберігається в Більче-Волицько-Угерському сховищі - 7,937 млрд куб. м газу (заповнено на 46,55%).
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в «Газпромі» заявили, що російський холдинг готовий почати постачання газу в Україну після виконання НАК «Нафтогаз України» своїх зобов'язань за протоколом.
 
«Тільки що підписана постанова уряду РФ про зниження мита на газ, що поставляється в Україну. Таким чином, Росія виконала умову, передбачених тристороннім брюссельським протоколом», - заявив офіційний представник ВАТ «Газпром» Сергій Купріянов.
 
З 1 листопада 2014 року по 31 березня 2015 року Україна буде надана знижка в 100 дол. до ціни на газ, що визначається за формулою в контракті між ВАТ «Газпром» і НАК «Нафтогаз України» від 2009 року.
 
Коментарі (0)