ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВ Україну повертається світло

В Україну повертається світло

Днями в Україні без електрики в результаті негоди перебували сотні населених пунктів. Сьогодні їх кількість скоротилася до декількох десятків.

В Україні станом на 7:00 1 квітня внаслідок складних погодних умов залишаються знеструмленими 69 населених пунктів. При тому, що вранці 30 березня без світла було 342 населених пункти. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

«Станом на 7:00 1 квітня без електропостачання залишаються 69 населених пунктів у двох областях, а саме: Донецькій - 51 н. п., Луганській - 18 н. п.», - йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що 31 березня аварійними бригадами було відновлено електропостачання 153 населених пунктів в п'яти областях, які були знеструмлені в ніч з 29 на 30 березня внаслідок складних погодних умов.
 
Нагадаємо, з сьогоднішнього дня в Україні стартує поетапне підвищення тарифів на електроенергію для населення. В цілому, до квітня 2017 року вартість світла зросте в 3,5 рази. Як зменшити своє електроспоживання? - «У. К.» пропонує декілька порад.
 
Коментарі (0)