ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВ Україну відновили поставки вугілля

В Україну відновили поставки вугілля

Поставки заблокованого раніше вугілля відновлено. Хоча, звідки вугілля надходитиме до країни та в яких об’ємах – невідомо.

Заблоковані раніше поставки вугілля в Україну відновлені. Про це заяви Президент Петро Порошенко під час зустрічі з новопризначеними головами обласних державних адміністрацій.

За його словами, це важливий результат для країни, який допоможе стабілізувати роботу електростанцій та підвищить їх роботу в період енергетичної кризи. Проте, Президент  не уточнив об’єми відновлених поставок та звідки вони прибуватимуть.

«Вже пішли перші ешелони, які забезпечать сталу роботу електростанцій. Це перший крок, який дозволить підвищити якість роботи енергетичної системи», - повідомив Петро Поршенко.

Так, за словами Президента, ще вчора повинні були бути забезпечені перетоки електроенергії до України, які зможуть дозволити зменшити ризики віялових відключень у пікові години.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, хакери вчора ввечері зламали сайт Мінрегіону, де розмістили фейкове повідомлення про поставки вугілля та електроенергії в Україну з Росії. Прес-служба відомства до публікації не має ніякого відношення, зазначають у Міністерстві.

 
Коментарі (0)