ГоловнаНовини ЖКГПодіїВ Укрпошті розповіли, коли почнуть виплачувати пенсії на деокупованих територіях

В Укрпошті розповіли, коли почнуть виплачувати пенсії на деокупованих територіях

Упродовж наступного тижня Укрпошта готова забезпечити першу доставку та виплату пенсій мешканцям деокупованих населених пунктів Харківської області.
Пенсії на звільнених внаслідок контрнаступу українських військ територіях почнуть доставляти негайно. Про це повідомляє пресслужба Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій.
 
Упродовж наступного тижня Укрпошта готова забезпечити першу доставку та виплату пенсій мешканцям деокупованих населених пунктів Харківської області. Відповідне рішення ухвалено 10 вересня за результатами засідання Координаційного штабу з питань окупованих територій», - йдеться у повідомленні.
 
Пенсії планують доставляти через Укрпошту силами пересувних відділень поштового оператора. «Пересувні відділення почнуть розвозити пенсії із понеділка-вівторка. На етапі рішення знаходиться питання про тих пенсіонерів, які отримують виплати на картки. Але й їх найближчим часом буде усунено. Пенсії отримають усі», – повідомив Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.
 

На засіданні штабу також закликали жителів звільнених територій не поспішати повертатися. «Звільнені населені пункти мають перевірити фахівці та відновити усі системи життєзабезпечення», — наголосили у штабі. 

 
Коментарі (0)