ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ «Укрзалізниці» дізналися причини поламки Hyundai

В «Укрзалізниці» дізналися причини поламки Hyundai

В «Укрзалізниці» дізналися причини поламки потягу Hyundai Rotem. Тріщини в корпусі електропоїздів корейського виробництва з'явилися через прорахунки конструкторів.

Аби остаточно встановити причини поламки потягів "Інтерсіті+", їх випробують 25 лютого. Поїзди перевірятимуть на дільницях Київ-Баришівка та Київ-Полтава-Люботин. Тестування триватиме тиждень. До речі,  у компанії HyundaiRotem готові поставити нові комплектуючі. Про це повідомив перший заступник генерального директора Укрзалізниці Микола Сергієнко. Він зазначив, що попередньою причиною появи тріщин у конструкції поїздів є неправильно розподілене навантаження на шкворневу балку (опора, якою кузов спирається на візок). «Якщо наші висновки підтвердяться в ході випробувань, буде здійснюватися їх модернізація», – зазначив Микола Сергієнко. Ремонт потягів може тривати до шести місяців.

Технічні несправності поїздів могли бути викликані не тільки недоліками у проектуванні, але й іншими чинниками, серед яких, зокрема, недостатньо якісні матеріали, вплив навколишнього середовища, - вважає голова представництва Hyundai Сorporation в Україні Юн Сук Чой.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», наразі на маршрутах швидкісних "Інтерсіті+" тимчасово курсуватимуть звичайні потяги. Про це повідомляють в прес-службі «Укрзалізниці». Заміна рухомого складу відбулася 12 лютого.
 
Коментарі (0)