ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ «Укрзалізниці» заперечують скорочення поїздів

В «Укрзалізниці» заперечують скорочення поїздів

Інформації щодо скорочення розмірів руху в напрямку України та Криму не надходило. В «Укрзалізниці» наголошують, що кількість поїздів, котрі курсують зазначеними територіями не змінилася.

Кількість поїздів у сполученні між Україною, Росією та Кримом не змінилася. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

«Станом на 27 березня 2014 року від залізничних адміністрацій СНД (РЖД, Білоруської залізниці) інформації щодо скорочення розмірів руху в напрямку України та Криму не надходило» - йдеться у повідомленні.

Рух поїздів у міжнародному сполученні, зауважують фахівці, обов’язково погоджується заздалегідь.

«Зокрема, на спільних нарадах уповноважених представників адміністрацій залізниць країн СНД і Балтії по всім міждержавним стиковим пунктам (в тому числі між Україною та Росією) були узгоджені розміри руху діючого графіка та графіка руху 2014/2015 рр., який діятиме з 1 червня 2014» - зазначається у повідомленні.

А також додається, що було погоджено розклад руху пасажирських, вантажних та приміських поїздів.

Проте, в «Укрзалізниці» наголошують, в залежності від наявного пасажиропотоку та враховуючи законодавчі акти органів влади України буде відбуватися коригування розмірів руху як у діючому графіку так, і графіку 2014/2015 рр.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  залізничне сполучення з Кримом та Російською Федерацією здійснюється в штатному режимі.

 
Коментарі (0)