ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ Уряді побачили сигнали виходу з коронавірусної кризи

В Уряді побачили сигнали виходу з коронавірусної кризи

Прем'єр вважає, що перші результати реалізації програми стимулювання економіки України дають підстави очікувати на подальше відновлення економічного розвитку

Прем'єр вважає, що перші результати реалізації програми стимулювання економіки України дають підстави очікувати на подальше відновлення економічного розвитку.

Міністр фінансів Сергій Марченко повідомив, що є чіткі сигнали про вихід України із кризи, спричиненої карантинними заходами. Свідченням цього є зростання надходжень та фінансування видатків з державного бюджету.

Про це міністр сказав під час наради глави держави з представниками Кабінету міністрів, повідомляє Офіс президента. 

За словами Марченка, у травні план з доходів держбюджету виконано на 100%, у червні - на 105,5%. Це відбулося, зокрема, завдяки ефективній роботі Державної податкової служби. Крім того, митниця виконала планові показники в червні.

Водночас прем’єр-міністр Денис Шмигаль розповів, що перші результати реалізації програми стимулювання економіки України для подолання наслідків COVID-19 дають підстави очікувати на подальше поступове відновлення економічного розвитку.

Очільник уряду додав, що вперше за часи незалежності в Україні відбувається масштабне будівництво доріг.

Також уряд планує схвалити проєкт постанови, який передбачає збільшення розміру допомоги на дітей, над якими встановлено опіку, з двох до двох з половиною розмірів прожиткового мінімуму. 

 
Коментарі (0)