ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ Уряді презентують алгоритм виплат монетизованих субсидій

В Уряді презентують алгоритм виплат монетизованих субсидій

Протягом тижня (до 11 травня цього року), українське Міністерство фінансів і Міністерство юстиції повинні будуть оприлюднити алгоритм виплат монетизованих субсидій.

 

Протягом тижня (до 11 травня цього року), українське Міністерство фінансів і Міністерство юстиції повинні будуть оприлюднити алгоритм виплат монетизованих субсидій. Таку інформацію надав віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, передає Годину Пік.

Як відомо, розмір заохочення від держави становитиме 700 гривень "живими" грошима і отримати їх зможе 1,5 млн сімей в Україні.

Павло Розенко наполіг, щоб була проведена ревізія всіх нормативних актів, в т. ч. і про порядок використання коштів субсидії. За його словами, тоді вдасться уникнути випадків, коли процес виплати коштів почнеться, а документи все ще не будуть змінені.

Він також зазначив, що всі дії повинні бути проведені чітко і без затримок для реалізації постанови повною мірою.

За словами П. Розенко, за виконанням цієї постанови повинні займатися місцеві органи влади, тому для злагодженої роботи їм необхідний точний алгоритм.

Віце-прем'єр підкреслив, що потрібно "на пальцях" показати, хто і які дії повинен зробити: що будуть робити постачальники послуг, управління соціального захисту, управління фінансів та, зрештою, що потрібно від людини, яка захоче вчасно та в повному обсязі отримати свої законні кошти.

 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
04 Травня 2017 p. 21:07
Монетизувати свої субсидії чи ні -- нехай вирішує кожен субсидіант для себе сам, а не Уряд за нього... . Чого всіх гамузом заганяти в одне стадо?
Коля Пухов
04 Травня 2017 p. 21:38
А що таке, взагалі, субсидія? Cубсидія -- це не що інше як часткова компенсація державою знецінення її грошей. Бо насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня , лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Але знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово.