ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВ Уряді схвалили новий кредит для «Нафтогазу»

В Уряді схвалили новий кредит для «Нафтогазу»

Уряд схвалив залучення «Нафтогазом» кредиту на суму 3,5 млрд гривень.

Кабінет міністрів України погодив залучення НАК «Нафтогаз України» у ПАТ «АБ «Укргазбанк» кредиту у формі невідновлювальної кредитної лінії з лімітом кредитування 3,5 мільярда гривень. 

Про це йдеться в урядовому розпорядженні №514-р від 9 серпня, передає УНН.

Погодити залучення публічним акціонерним товариством «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» короткострокового кредиту в публічному акціонерному товаристві «Акціонерний банк «Укргазбанк» (на умовах, що додаються до оригіналу) шляхом укладення кредитного договору про надання кредиту у формі невідновлювальної кредитної лінії з лімітом кредитування 3 500 млн гривень», - зазначено у документі.

Нагадаємо, у період з січня по липень 2017 року НАК «Нафтогаз України» сплатив до державного бюджету 71,8 млрд грн податків та дивідендів.

Додамо, що група «Нафтогаз» залишається найбільшим платником податків в Україні.

Нагадаємо, за результатами 2016 року НАК «Нафтогаз України» отримав чистий прибуток в розмірі 26,5 млрд грн, який було забезпечено переважно прибутком від транзиту.

Також раніше повідомлялося, що Кабінет Міністрів України затвердив фінансовий план ПАТ «НАК «Нафтогаз України» на 2017 рік.

 

 
Коментарі (0)