ГоловнаНовини ЖКГВ Ужгороді до приїзду Януковича мили світлофори та асфальтували дороги

В Ужгороді до приїзду Януковича мили світлофори та асфальтували дороги

Ще у вівторок, 17 травня,  до Закарпаття прибув спецпідрозділ «Кобра», аби навести порядок на дорогах. Звичну для Президента гостинність продемонстрував Ужгород: влада міста на два дні обмежила рух транспорту в центрі міста з 6.00 до 15.00.Більше того, у день візитку VIP-гостя центром Ужгорода мали
Ще у вівторок, 17 травня,  до Закарпаття прибув спецпідрозділ «Кобра», аби навести порядок на дорогах. Звичну для Президента гостинність продемонстрував Ужгород: влада міста на два дні обмежила рух транспорту в центрі міста з 6.00 до 15.00.
Більше того, у день візитку VIP-гостя центром Ужгорода мали можливість пройти далеко не всіх перехожі: одних пускали, інших просили обійти іншою дорогою, пише "Мукачево.нет".
Віктора Януковича возили на одній з двох Toyota Land Cruiser з мигалками, які були помічені в кортежі.
До кортежу нікого не підпускали, лише журналістів із заздалегідь сформованого пулу.
Уже традиційно для подібних візитів, біля Закарпатської ОДА на площі Народній 4 для Президента вітали бюджетними-«добровольці» з прапорами.
Доволі несподівано, але однією з інтриг візиту глави держави були, чи подарує він Ужгородському замку рояль. Чутки про це миттю поширилися областю за день перед візитом. Інструмент було придбано в Мукачеві та доставлено у замок ще вчора, залишивши запакованим. Втім, чи то через брак часу, чи то з інших причин рояль Президент нікому не подарував: інструмент так і залишили запакованим в одній з комор Ужгородського замку. Що робитимуть з ним – поки невідомо.
Загалом Президент Янукович впорався доволі швидко: о 11.00 прилетів, а вже о 16.00 – полетів назад, зауваживши, що обласна влада недопрацьовує та пообіцявши допомогти з інвестиціями.
У середу, 18 травня,  в Ужгороді та Мукачевому увесь день прибирали вулиці, якими потенційно має проїжджати у четвер президент Віктор Янукович.
Як розповіли Мукачево.net у відділі благоустрою Ужгородської міської ради, до приїзду Президента проводиться асфальтування центральних вулиць міста саме згідно з маршрутом, яким їхатиме Янукович.
Також в терміновому порядку прибирали та підрізали загусте гілля дерев на вулицях Собранецькій, Підгірній, Духновича, Капітульній, пл. Народній, Ракоці. Також фарбували турнікети, опори, ремонтували вуличне освітлення. Від пилу витирали авіть світлофори.
 
 
Коментарі (0)