ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВ Івано-Франківську та передмісті відключили світло

В Івано-Франківську та передмісті відключили світло

В Івано-Франківську та приміських населених пунктах сьогодні тимчасово припинено електропостачання. Причиною цього є планові та ремонтні роботи на електролініях.

Сьогодні в Івано-Франківську та прилеглих населених пунктах тимчасово відключили електроенергію. Це спричинено плановими та ремонтними роботами на лініях електропередач. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Івано-Франківської міської ради.

Зокрема, світла немає:

В с. Микитинці  на вул. Бузкова, Вітрова, Грицишина, Декабристів, Західна, Липова, Черемхова (Електрики проводять чистку повітряних ліній електроепердач);

в с. Микитинці  вул. Декабристів (Комунальники встановлюють балансовий лічильник);

В Івано-Франківську на вул. Богунська, Василіянок, Довбуша, Запорізька, Козацька, Лермонтова, Макогона, Подільська (Комунальні служби проводять капітальний ремонт трансформаторної підстанції).

Крім цього, в Івано-Франківську комунальники проводять ремонт водопроводу. У зв’язку з цим у жителів будинків на вул. Тисминецька, 238-246 відсутнє централізоване водопостачання.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 5 лютого у Луганській області ремонтні бригади повертали жителям населених пунктів подачу води, електроенергії та тепла. Це стало можливим завдяки бойовому затишшю на той час.

 
Коментарі (0)