ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій У Вінниці відновлюють дорожнє покриття

У Вінниці відновлюють дорожнє покриття

У Вінниці комунальники почали ремонтувати дорожнє покриття. Всього ж протягом найближчих двох місяців дорожники обіцяють відремонтувати асфальт на десятках вулиць.
Вінницькі шляховики взялися за дорожнє покриття. Про це «Україні омунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міськради.
 
«З початку цього тижня поточним ремонтом вже відновлено покриття площі Гагаріна і вулиці Соборної. Всього ж протягом найближчих двох місяців дорожники відремонтують 140 вулиць. Розпочато вже і відновлення дорожньої розмітки. А з кінця квітня в місті розпочнуться роботи з капремонту і реконструкції доріг. Досить рання весна вже дозволила розпочати у Вінниці поточний ремонт доріг. Звичайно ж до ямкового ремонту приступають не раніше, ніж у квітні. З початку цього тижня дорожники вже відновили асфальт на площі Гагаріна і вулиці Соборній. Розпочато роботи на вулицях Київській, Нечая, Червоноармійській та Немирівському шосе», - йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», протягом минулого дня силами працівників експлуатаційних підприємств КК «Київавтодор» на дорогах столиці було ліквідовано близько 600 кв. м аварійно-небезпечної ямковості.
 
Коментарі (0)