ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВ Запоріжжі відключили холодну та гарячу воду

В Запоріжжі відключили холодну та гарячу воду

У Запоріжжі сьогодні частково відключили гарячу та холодну воду в одному з районів міста та на о. Хортиця. Причинами незручностей називають проведення аварійних робіт на водогоні, після завершення яких холодне та гаряче водопостачання обіцяють відновити.

У Запоріжжі сьогодні припинено централізоване та гаряче водопостачання у Хортицькому районі та острові Хортиця. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Згідно з повідомленням, відключення холодної та гарячої води спричинені проведенням аварійних робіт на водогоні діаметром 1200 мм по вул. Литвинова,34.

Зокрема, гарячої води немає у споживачів, які обслуговуються котельнями по вул. Задніпровській,7, котельні по вул. Хортицьке шосе, 4, а також котельні о. Хортиця, 52.

Окрім того, холодне водопостачання відсутнє у Хортицькому районі та на о. Хортиця.

Відновлення подачі холодної та гарячої води обіцяють лише після завершення всіх робіт.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, мешканців Миколаєва попереджають про відключення води, які будуть проводитись у місті завтра. Втім, зазначається, що незручності відчують мешканці тих будинків, які розташовані у центральній частині міста.

 
Коментарі (0)