ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВ житомирські дороги вкатають бюджетні мільйони

В житомирські дороги вкатають бюджетні мільйони

Житомирський облавтодор отримає з держбюджету 46 млн грн за 4 місяці обслуговування доріг. Перелік робіт включає ямковий ремонт доріг, нанесення дорожньої розмітки, фарбування сигнальних стовпчиків та ін.

Послуги з експлуатаційного обслуговування 8,5 тис. км. автомобільних доріг у Житомирській області обійдуться державі в 46 млн грн. Про це пише «Житомир.info».

Повідомляється, що в розпорядженні є тендерна документація, згідно якої на початку серпня Служба автомобільних доріг у Житомирській області оголосила тендер на закупівлю послуг з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загальнодержавного та місцевого значення, протяжністю 8 545,2 км.

Так, 24 вересня був підписаний договір з переможцем відкритих торгів - ДП «Житомирський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», згідно з яким підприємство протягом 4 місяців (з вересня по грудень) буде обслуговувати дороги області за 46, 8 млн грн.

Зокрема, в технічній документації зазначений перелік робіт, які необхідно виконати. Серед них - ямковий ремонт доріг, нанесення дорожньої розмітки, фарбування сигнальних стовпчиків, бортового каменю, дорожніх щитів, заміна дорожніх знаків, обслуговування мереж освітлення, світлофорів, прибирання снігу, розподіл протиожеледної суміші, чергування робочих і техніки під час снігопадів, обрізка дерев, покіс трави, прибирання зупинок, майданчиків для відпочинку, туалетів.

Послуги з утримання доріг будуть надаватися за кошти державного бюджету. Розпорядник коштів - Держслужба автомобільних доріг України.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, служба автомобільних доріг в серпні провела тендер на послуги з поточного ремонту 30 ділянок на 26 дорогах в Житомирській області. Зокрема, відповідно до тендерної документації, відкриті торги по всьому 26 лотів виграло ДП «Житомирський облавтодор» ВАТ «ДАК« Автомобільні дороги України».

 
Коментарі (0)