ГоловнаНовини ЖКГПодіїВАКС призначив ексглаві Нафтогазу заставу в близько 230 млн гривень

ВАКС призначив ексглаві Нафтогазу заставу в близько 230 млн гривень

Апеляція Вищого антикорупційного суду України скасувала попереднє рішення щодо Андрія Коболєва та призначила заставу в близько 230 млн гривень
Апеляція Вищого антикорупційного суду України скасувала попереднє рішення щодо Андрія Коболєва та призначила заставу в близько 230 млн гривень, про це ексглава НАК «Нафтогаз України» розповів у Facebook. 
 
«Поки думаю, що з цим робити, коментувати більше не буду.  ПС Олексій Міллер таки був правий. Вперше в історії наших стосунків», - зазначив Коболєв.  
 
Як повідомила Спеціальна антикорупційна прокуратура (САП), 1 березня 2023 року Апеляційна палата ВАКС частково задовольнила клопотання детективів НАБУ, погоджене прокурором САП, скасувала рішення суду першої інстанції про відмову в застосуванні запобіжного заходу та постановила нову, відповідно застосувавши до колишнього голови правління НАК «Нафтогаз України» запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 229,248 млн грн. 
 
Також на підозрюваного покладено такі обов’язки: 
  • прибувати за кожною вимогою до детектива, прокурора та суду; 
  • не відлучатися із м. Києва без дозволу детектива, прокурора або суду; 
  • повідомляти прокурора, детектива або суд про зміну свого місця проживання;  
  • утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у справі та свідками; 
  • здати на зберігання до відповідного органу паспорт (паспорти) для виїзду за кордон. 
 

За ухвалою суду підозрюваний має внести кошти протягом 5 днів з моменту проголошення рішення. Термін дії обов’язків – 2 місяці. 

 
Коментарі (0)