ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВандали повернулися на дороги під Хмельницьким

Вандали повернулися на дороги під Хмельницьким

Правопорушники продовжуть руйнувати дорожні знаки на дорогах Хмельницької області. Днями вандали викрали більше за півсотні засобів організації дорожнього руху. Таким чином, вони принесли державі збитків на десятки тисяч гривень.

На автошляхах Хмельницької області повторюються випадки викрадання засобів організації дорожнього руху. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укравтодору».

Працівники дорожньої служби провели планову перевірку, під час якої вони відзначили відсутність засобів організації дорожнього руху. Відтак, зникли дорожні знаки на під’їзді до аеропорту міста Хмельницького, а також 24 дорожніх знаків на ділянці км 264 – км 265 автомобільної дороги Р-05 Городище – Рівне – Старокостянтинів.
 
«Загалом, як повідомляють у Службі автомобільних доріг Хмельницької області, з початку року дорожніми вандалами було викрадено та пошкоджено майже 100 технічних засобів організації дорожнього руху, серед яких: дорожні знаки і тросові та металеві транспортні огорожі загальною вартістю майже 50 тис. грн», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», станом на 23 січня на автомобільних дорогах загального користування Кам’янець-Подільського району Хмельницької області викрадено та пошкоджено 48 дорожніх знаків  на  суму майже 18 тис. гривень.
 
Коментарі (0)